Scanmarc logo +45 46 73 01 00
Plastbelagt wire

Plastbelagt wire

Vi er en af de førende leverandører af stål- og jerntilbehør i Europa

Scanmarc har over 30 års erfaring inden for stål- og jerntilbehør, og vi er nogle af de førende på området. Vi har gennem årene specialiseret os i at levere løsninger til forskellige brancher såsom transport, landbrug, fiskeri, skibsfart og surring. Dette betyder, at vi har et bredt sortiment af diverse stålwirer - herunder plastbelagt wire m.m. 
 

En plastbelagt wire kan bruges til mange formål

En plastbelagt stålwire er en meget holdbar og sikker løsning til ophængning eller fastspænding af tunge genstande. En stålwire belagt med plastik giver en god korrosionsbestandighed, hvilket betyder længere holdbarhed og mindre vedligeholdelse end almindelige stålwirer. Scanmarc har et stort produktsortiment af forskellige wirer i højeste kvalitet. Vi tilbyder plastbelagte stålwirer i forskellige længder, tykkelse samt til forskellige formål og opgaver. Herunder kan du se eksempler på nogle af de brancher og deres opgaver, hvor vi har leveret løsninger med stålwirer:
  • Dyretransport, staldinventar og foderanlæg til landbruget
  • Skibsfartøjer i fiskerflåden og andre maritime erhverv
  • Byggeindustrien
  • Parker og fritidsaktiviteter, fx forlystelsesparker
Læs mere om stålwire plastbelagt her.

Vi kan vejlede dig omkring alle de rette sikkerhedsforanstaltninger 

Når du arbejder med stålwirer, så er det yderst vigtigt med fokus på sikkerhed og overholdelse af Arbejdstilsynets sikkerhedsfaktorer. Derfor skal du altid være afklaret med de anvendelsesmetoder og retningslinjer, der er for brugen af netop den type stålwire, som du skal bruge til din opgave. Hvis du er i tvivl om, hvilken stålwire der er bedst til dit formål, så kan vores kompetente medarbejdere være behjælpelige med råd og vejledning.


Vi er erfarne eksperter i stålwirer

Scanmarc er førende i Europa indenfor stål- og jerntilbehør til forskellige brancher. Vi har siden 1987 fungeret som et professionelt handelsselskab indenfor stålwire, kæder, karabinhager og diverse tilbehør. Vores mangeårige erfaring på området betyder, at vi er eksperter og altid kan finde den bedste løsning til dig og dit behov. Udover vores ekspertise, har vi et lager, der er fyldt med over 2.000 tons varer. Det er ensbetydende med, at der med garanti også er noget til dit formal. Ellers så tilbyder vi ligeledes at specialfremstille fleksible løsninger efter dit behov.

Lad Scanmarc hjælpe dig med at finde den helt rette plastbelagt wire til dit formål

Skal du bruge en plastbelagt wire, så kan Scanmarc hjælpe dig. Vi har den nødvendige viden og et stort sortiment, der gør, at vi kan hjælpe dig med at finde den helt rette stålwire til din opgave. Hvis du har spørgsmål eller ønsker vejledning, så kan du ringe til os på tlf. 46 73 01 00, eller du kan blive ringet op, hvis du udfylder vores kontaktformular her på siden.
Kontakt os nu

Ring +45 46 73 01 00
– eller lad os ringe dig op!

Indtast dit navn og telefonnummer – så vender vi hurtigst muligt tilbage.

Ja tak, ring mig op