Scanmarc logo +45 46 73 01 00
wirelåse, wirelås, galvaniseret wirelås

Fjedersplitter

Vi leverer produkter i jern og stål i høj kvalitet

Scanmarc er en af Europas førende leverandører af jern og stål. Vi leverer produkter og tilbehør til mange forskellige formål i industrien. Hos Scanmarc har vi over 30 års erfaring med jern og stål. Det gør os til en solid international samarbejdspartner med et stærkt handelsnetværk.
Vi bestræber os på at finde løsninger til alle vores kunder og leverer til hele verden. Hos os arbejder alle medarbejdere som et team. Vi kender til alle vores kunders forskellige arbejdsopgaver. På den måde er vi alle eksperter for dig. Det er din sikkerhed for en professionel rådgivning om alle vores produkter.

 

GALVANISERET FJEDERSPLITTER

Hos Scanmarc tilbyder vi galvaniserede fjedersplitter. Vores fjedersplitter er galvaniseret, så de er hårdføre og tåler alt slags vejr. Vores fjedersplitter kræver ikke vedligeholdelse, da zinkbelægningen beskytter jernet mod rust.
Galvaniseringen gør, at fjedersplitten lever op til de nødvendige standarder. Derudover er der den fordel, at vores fjedersplitter er miljøvenlige grundet den zinkgalvaniserede proces.
Vi har mange forskellige størrelser, så vi garanterer, at vi også kan hjælpe dig med netop den størrelse, du søger. Alle vores produkter er naturligvis omfattet af garantien ifølge købeloven.
Læs mere om vores fleksible løsninger med vores fjedersplitter her. http://www.scanmarc.dk/Produktinfo/clamps-splitter-og-laase/Fjedersplit.aspx.

Læs mere om fjedersplit her.

 

HOS SCANMARC TILBYDER VI ET BREDT UDVALG

Hos Scanmarc har vi altid et bredt udvalg af materiale og tilbehør i jern og stål. Vores lager indeholder altid omkring 2000 ton varer, så vi altid kan imødekomme vores kunders ønsker. Hvis vi ikke ligger inde med den pågældende vare, tilbyder vi fleksible løsninger for at imødekomme dit behov.

Hos Scanmarc forhandler vi bl.a.:
- Karabinhager
- Stålwirer
- Bolte, skruer og møtrikker
- Stropper
- Kæder
- Sjækler
- Led, hager og kroge

Du kan se vores brede sortiment af rustfrit tilbehør her.


LAD SCANMARC STÅ FOR LEVERINGEN AF DIN NÆSTE FJEDERSPLITTER 

Har du spørgsmål om vores fjedersplitter eller vores andre produkter, eller har vi ikke lige det, du søger, så kontakt os. Vi laver fleksible løsninger efter dine ønsker og behov. Vi kan træffes på tlf. 46 73 01 00 eller på mail mail@scamarc.dk. Du kan også vælge at udfylde vores kontaktformular, så ringer vi dig op hurtigst muligt. Vores dygtige medarbejdere står klar til at hjælpe dig med alt, du skulle have brug for.


fjedersplitter

 

Kontakt os nu

Ring +45 46 73 01 00
– eller lad os ringe dig op!

Indtast dit navn og telefonnummer – så vender vi hurtigst muligt tilbage.

Ja tak, ring mig op