Scanmarc logo +45 46 73 01 00
anvendelse af wire

Anvendelse af wire

Scanmarc er anerkendt som en af Europas førende leverandører af stål- og jerntilbehør.

Scanmarc blev etableret i 1987 og har siden da fungeret som professionelt handelsselskab inden for stålwire, kæder, karabinhager og diverse tilbehør. Vi har tætte relationer globalt både til import og eksport, så vi sætter stor pris på vores relationer med vores internationale samarbejdspartnere. I dag er Scanmarc anerkendt som en af Europas førende leverandører af stål og jerntilbehør.

Læs mere om stålwire her.


Scanmarc som stolt leverandør

Hos Scanmarc er vi stolte af at levere stålwirer, kæder og karabinhager, der bruges i forbindelse med de mange maskiner, der er en del af enhver byggeproces. Vi er også stolte leverandører af wire til byggebranchen. Anvendelsesmulighederne er mange og Scanmarc leverer wire og tilbehør til mange forskellige brancher. Det er blandt andre:
  • Arkitektur
  • Fiskeri
  • Industri
  • Landbrug
  • Parker
  • Maritim
Anvendelse af wire er en meget sikker og holdbar løsning til ophængning eller fastspænding af tunge genstande. Scanmarc leverer også wire til sprængmåtter, der bruges til beskyttelse ved store sprængningsopgaver så udfaldet bliver minimeret. De største af måtterne er lavet af slidbaner fra gamle bildæk som er skåret op og syet sammen med Scanmarc’s kraftige stålwire.

Udover de mange danske brancher vi forsyner med wire og tilbehør til deres produktion, leverer vi også wire til sprængmåtter til byggebranchen i Sverige, Norge og Finland.

anvendelse af wire    anvendelse af wire


Vi sidder klar til at hjælpe dig og din virksomhed

Hvis du mangler stålkæder, så kontakt os på 46 73 01 00, eller skriv en e-mail: mail@scanmarc.dk, så hjælper vi dig og din virksomhed godt i gang. Du kan også udfylde et skema via vores hjemmeside med din forespørgsel og så kontakter vi dig hurtigst muligt.
Kontakt os nu

Ring +45 46 73 01 00
– eller lad os ringe dig op!

Indtast dit navn og telefonnummer – så vender vi hurtigst muligt tilbage.

Ja tak, ring mig op