Scanmarc logo +45 46 73 01 00

Rostadion

Hvad?

Anlægget ved Bagsværd sø anvendes til robaner og baner til kano- og kajakroning. Eliteudøvere under Team Danmark benytter tilmed dette anlæg, som hovedcenter. Det er derfor vigtigt, at de wire, der afgrænser banerne i længde og bredde, er isat med præcision.


For hvem?

Bagsværd sø er det største rekreative område i Gladsaxe kommune. Det bliver derfor brugt hyppigt og året rundt. Banerne kræver 26 stålkabler, som alle er 2 km lange og det er vigtigt, at det er helt præcist.


Hvordan?

Vi har vores eget værksted, hvor vi håndlaver de wirer, der udgør banerne. Vi presser stålwirer, så de kan holde til at ligge i vandet i mange år. Det ligger i fingrene på os, og så snart vi får en opgave ind på værkstedet, begynder vi at trække wirerne igennem vores maskiner. Vi er effektive og vores erfaring gør, at vi hurtigt kan udtænke hvordan det enkelte resultat skal fabrikeres. Vores præcision gør det muligt, for os at producerer wire til blandt andet eliteudøvere i roning, kano- og kajakroning, og så snart der opstår et problem på land, speciallaver vi wire, der er lige så holdbare på land.

Kundetilfredshed er i højsæde og det er vigtig for os, at det bliver ved med at være sådan. Vi sørger derfor altid for at levere en holdbar specialløsning, til tiden.

Kontakt os for at høre mere om Rostadion


Kontakt os nu

Ring +45 46 73 01 00
– eller lad os ringe dig op!

Indtast dit navn og telefonnummer – så vender vi hurtigst muligt tilbage.

Ja tak, ring mig op