Scanmarc logo +45 46 73 01 00
Cases

Cases

Rostadion

Lige ved Bagsværd Sø ligger Rostadion, som sørger for, at alle konkurrencer på vandet, foregår efter snorlige og præcise forhold. Læs mere om anlægget ved Bagsværd sø her.

Stålwirehåndsplejse

Stærke og holdbare stålwire samt stropper er det der kendetegner Scanmarc’s produkter. Læs mere om stålwirehåndsplejse her.

Vores arbejde

Hver enkelt sag varetages med omhu og store øre, vi lytter til og anskuer grundigt problemstillingen, hvortil vi skaber løsningen. Vi samler den bedste viden, de bedste hænder og det bedste værktøj, hvorfor der i hver sag, vil være diversitet. De mange års erfaring har bragt os frem. Scanmarc får det løst og det er på grund af vores brede knowhow.

Vi får leveret stålwire fra handelsorganisationer, der er blandt de førende i verden, hvorefter vi speciallaver den enkelte stålwire, så de er tilpasset det konkrete behov. Vi arbejder eksempelvis med tynde liner, som kan benyttes som kraftige kabler eller til rigningen på lystfartøjer. Det er vigtigt for os, at den specifikke håndsplejsning er langtidsholdbar, så du kan have glæde af det gennem mange år. Scanmarc har en bred viden og ekspertise inden for stålwire, som vi leverer til blandt andet transport, landbrug og skibsfart.

Kontakt os nu

Ring +45 46 73 01 00
– eller lad os ringe dig op!

Indtast dit navn og telefonnummer – så vender vi hurtigst muligt tilbage.

Ja tak, ring mig op